Λαμία – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»! [pic]

Λαμία – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»! [pic]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  19.09.2021 | 19:24

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, Κυριακή (19/09, 20:30) εκτός έδρας την Λαμία για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστούς πριν λίγα λεπτά τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να ξεκινήσει τον Βατσλίκ κάτω […]

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, Κυριακή (19/09, 20:30) εκτός έδρας την Λαμία για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστούς πριν λίγα λεπτά τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να ξεκινήσει τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια της εστίας της ομάδας του, με τους Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στα πλάγια της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Καρμπόβνικ και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, στα πλάγια οι Βαλμπουενά και Ονιεκούρου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης. Μ. Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.