Κύπρος – γήπεδα: Στις εξέδρες και οι ανεμβολίαστοι

Κύπρος – γήπεδα: Στις εξέδρες και οι ανεμβολίαστοι

 newsroom

  |  22.09.2021 | 19:42

Κύπρος - γήπεδα: Στις εξέδρες και οι ανεμβολίαστοι. Απομένει η έγκριση από το υπουργικό συμβούλιο στην Μεγαλόνησο.

Ένα από τα θέματα που απασχολούσαν την κυπριακή ποδοσφαιρική κοινότητα ήταν η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες, αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μέχρι τώρα δεν επιτρέπονταν. Αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Κύπρος – γήπεδα: Στις εξέδρες και οι ανεμβολίαστοι.

Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και υπάρχουν αρκετά θέματα. Τα νέα δεδομένα από τη Μεγαλόνησο έχουν ως εξής: Οι πληροφορίες από το «νησί της Αφροδίτης» αναφέρουν πώς πλέον θα μπορούν να εισέρχονται στα γήπεδα και όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Αυτό θα οριστικοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, στην προσεχή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Όλα δείχνουν πώς υπάρχει πρόθεση και βούληση για να γίνει δεκτό αυτό το αίτημα και να υιοθετηθεί.

Κύπρος – γήπεδα: Προσβάσιμα για όλο τον κόσμο

Ο κόσμος, πλέον, θα μπορεί να μπαίνει στα γήπεδα με αρνητικό τεστ PCR 48 ωρών πριν από τον αγώνα. Κάτι που σημαίνει πώς παύει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, το οποίο ίσχυε μέχρι τώρα. Βάσει ημερομηνιών, όλα δείχνουν πώς το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύει από την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα συμβάλει στην αύξηση της παρουσίας των φιλάθλων στις εξέδρες, την ίδια ώρα που σε πολλά κράτη στην Ευρώπη ισχύει κάτι ανάλογο. Από τη στιγμή που αυτό αφορά κι άλλα  Κύπρος – γήπεδα: Στις εξέδρες και οι ανεμβολίαστοι.