Κύπελλο Γερμανίας: Η Βόλφσμπουργκ αντεπιτίθεται…

Κύπελλο Γερμανίας: Η Βόλφσμπουργκ αντεπιτίθεται…

 Αγγελική Βύζικα

  |  17.08.2021 | 17:43

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι εξετάζει αρκετές επιλογές, προκειμένου να αμφισβητήσει τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Γερμανίας, παρά την γκάφα του προπονητή της, Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος έκανε έξι αλλαγές, αντί των πέντε που προβλέπονται, στον αγώνα με την Πρόισεν Μίνστερ, ομάδα 4ης κατηγορίας. «Είμαστε απογοητευμένοι και θα θέλαμε άλλο αποτέλεσμα. Δεν συμφωνούμε με […]

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι εξετάζει αρκετές επιλογές, προκειμένου να αμφισβητήσει τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Γερμανίας, παρά την γκάφα του προπονητή της, Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος έκανε έξι αλλαγές, αντί των πέντε που προβλέπονται, στον αγώνα με την Πρόισεν Μίνστερ, ομάδα 4ης κατηγορίας. «Είμαστε απογοητευμένοι και θα θέλαμε άλλο αποτέλεσμα. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση και εξετάζουμε τις πιθανές κινήσεις» ανέφερε σε δήλωσή του παράγοντας των «λύκων», οι οποίοι θα αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League.

Στις 8 Αυγούστου ο Ολλανδός παλαίμαχος διεθνής, Μαρκ Φαν Μπόμελ, στο πρώτο παιχνίδι του ως προπονητής της Βόλφσμπουργκ, έκανε την έκτη αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πρόισεν Μίνστερ, έναντι των πέντε επιτρεπόμενων, πριν οι «λύκοι» πάρουν τη νίκη στον αγώνα με 3-1 στην παράταση (1-1 κ.ά.)

Η ομάδα της 4ης κατηγορίας κατέθεσε στη συνέχεια ένσταση στη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (DFB) και δικαιώθηκε. Μετά από πεντάωρη ακρόαση, η γερμανική ομοσπονδία αποφάσισε με 2-0 να δώσει τη νίκη «στα χαρτιά», στην Πρόισεν Μίνστερ.