Κύπελλο Ελλάδος: Οι γηπεδούχοι οφείλουν να έχουν απινιδωτή στο γήπεδο

 newsroom

  |  12.08.2021 | 17:36

Είναι το πρόσωπο του EURO, όχι για την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά για την συγκλονιστική μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Η στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του συγκλόνισε τον πλανήτη. Ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν στην πρεμιέρα του EURO και ματς με τη Φινλανδία υπέστη καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσε και σώθηκε χάρη […]

Είναι το πρόσωπο του EURO, όχι για την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά για την συγκλονιστική μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Η στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του συγκλόνισε τον πλανήτη. Ο Δανός Κρίστιαν Έρικσεν στην πρεμιέρα του EURO και ματς με τη Φινλανδία υπέστη καρδιακή ανακοπή, κατέρρευσε και σώθηκε χάρη στον απινιδωτή και τις προσπάθειες των γιατρών!

Η περιπέτεια του Κρίστιαν Ερικσεν στο πρόσφατο EURO συγκλόνισε όλη την ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, Ευρώπη. Η ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο έσωσε τη ζωή του διεθνή Δανού και με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου με τη συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής, η ΕΠΟ μέσω του Κωνσταντίνου Νίκα, μετέφερε σε όλες πως όταν είναι γηπεδούχοι υποχρεούνται να έχουν απινιδωτή στο γήπεδο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν πρόστιμα που αντιστοιχούν σε 300 ευρώ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, 500 ευρώ για εκείνες της Super League 2 και 1000 ευρώ για τις Super League Interwetten.