Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε ρόλο μοντέλου με την τρίτη φανέλα της Γιουβέντους [pic&vid]

 Αγγελική Βύζικα

  |  19.08.2021 | 19:03

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αναζητεί τρόπους να αφήσει τη Γιουβέντους πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του (καλοκαίρι του 2022). Ο ίδιος επέλεξε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να δώσει τη δική του απάντηση στα περί επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά, Γιουβέντους και Κριστιάνο έστειλαν το δικό […]

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αναζητεί τρόπους να αφήσει τη Γιουβέντους πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του (καλοκαίρι του 2022). Ο ίδιος επέλεξε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να δώσει τη δική του απάντηση στα περί επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά, Γιουβέντους και Κριστιάνο έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη διάθεσή τους να συνεργαστούν για 4η  διαδοχική σεζόν, με τον CR7 να είναι μεταξύ των παικτών του Μάσιμο Αλέγκρι που φωτογραφήθηκαν με αφορμή την παρουσίαση της τρίτης εμφάνισης της φετινής σεζόν.

Επιστροφή στα 90’ς

Εκτός από τον Ρονάλντο, με τη νέα φανέλα χρώματος κίτρινο-μπλε-άσπρο, η οποία παραπέμπει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 (είχε ξαναφορεθεί τότε) φωτογραφήθηκαν και οι Μπονούτσι, Ντιμπάλα και ΜακΚένι, ωστόσο η παρουσία του Ρονάλντο σε ρόλο μοντέλου ήταν η απάντηση σε όσους τον ήθελαν να αφήνει το Τορίνο.