Κουμεντάκης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω στην ομάδα» [vid]

Κουμεντάκης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω στην ομάδα» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  19.09.2021 | 14:30

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική μας ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα και απαιτητική σεζόν. Ο Έλληνας ακραίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» και όπως είπε τα πρώτα δείγματα από τις προπονήσεις είναι καλά. Κουμεντάκης: Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή «Είμαι […]

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική μας ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα και απαιτητική σεζόν. Ο Έλληνας ακραίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» και όπως είπε τα πρώτα δείγματα από τις προπονήσεις είναι καλά.

Κουμεντάκης: Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή

«Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω στην ομάδα. Θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά και μεγάλη. Τα πρώτα σημάδια είναι καλά, δουλεύουμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και ελπίσω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Δεν είμαι σίγουρος ακόμη τι έχει αλλάξει. Άλλαξαν αρκετά πρόσωπα και θα φανεί στην πορεία αν θα μας είναι προς όφελος ή όχι. Θα δουλέψουμε καθημερινά σκληρά για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».