Κώστας Μανωλάς: Οι Ιταλοί τον αποχαιρετούν, ο ίδιος συγχαίρει τους συμπαίκτες του [pic]

Μπορεί τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να κάνουν συνεχώς λόγο για κλεισμένη μεταγραφή όσο αφορά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ωστόσο ο ίδιος με ανάρτηση του σήμερα έδειξε απόλυτα αφοσιωμένος στους παρτενοπέι. Ο ναξιώτης αμυντικός μάλιστα αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο στη μεγάλη νίκη της Νάπολι με […]

Μπορεί τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να κάνουν συνεχώς λόγο για κλεισμένη μεταγραφή όσο αφορά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ωστόσο ο ίδιος με ανάρτηση του σήμερα έδειξε απόλυτα αφοσιωμένος στους παρτενοπέι.

Ο ναξιώτης αμυντικός μάλιστα αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο στη μεγάλη νίκη της Νάπολι με 2-0 επί της νεοφώτιστης Βενέτσια στο Σαν Πάολο, κάτι που φανερώνει πως τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της σεζόν ο προπονητής των ναπολιτάνων Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Έλληνας κεντρικός κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό με ολόκληρη την ομάδα της Νάπολι.

Παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του. “Καλή αρχή, μπράβο παιδιά” έγραψε συγκεκριμένα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης