Κοκόσκοφ: Τέλος από την Εθνική Σερβίας

Κοκόσκοφ: Τέλος από την Εθνική Σερβίας

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  14.09.2021 | 16:00

Τέλος εποχής για τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην Εθνική Σερβίας. Ο 49χρονος Σέρβος τεχνικός στη διετή του παρουσία στον πάγκο των «πλάβι» ( από τον Νοέμβριο του 2019), δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, για τη διατήρηση της Εθνικής Σερβίας σε τροχιά μεταλλίων και συγκεκριμένα στο να επαναλάβει μια ανάλογη επιτυχία, όπως το ασημένιο μετάλλιο στο […]

Τέλος εποχής για τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην Εθνική Σερβίας. Ο 49χρονος Σέρβος τεχνικός στη διετή του παρουσία στον πάγκο των «πλάβι» ( από τον Νοέμβριο του 2019), δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, για τη διατήρηση της Εθνικής Σερβίας σε τροχιά μεταλλίων και συγκεκριμένα στο να επαναλάβει μια ανάλογη επιτυχία, όπως το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο.

Η Σερβία στον κρίσιμο αγώνα με την Ιταλία για την πρόκριση στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, έχασε με 102-95 μέσα στο σπίτι της και έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά μετά το 2012 και αυτή η αποτυχία, παρά το γεγονός ότι η Σερβία αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, χρεώνεται σύμφωνα με τους Σέρβους, σχεδόν αποκλειστικά στον πρώην προπονητή της Φενέρμπαχτσε και σήμερα (14/9) η Ομοσπονδία της χώρας, προχώρησε στην ανακοίνωση του διαζυγίου. Πιθανότερος διάδοχος σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, είναι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς που οδήγησε τη Γιουγκοσλαβία στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 2001 στην Τουρκία και το Μουντομπάσκετ του 2002 στην Ιντιανάπολις.