Καβάλα: Νεκρός από κεραυνό ένας 55χρονος
Ετικέτες: ,

Καβάλα: Νεκρός από κεραυνό ένας 55χρονος

 Μιχάλης Νιαβής

  |  15.09.2021 | 19:57

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον Δήμο Νέστου, όταν κατά τη διάρκεια μιας σύντομης καταιγίδας ένας κεραυνός χτύπησε έναν 55χρονο κάτοικο της περιοχής, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Το περιστατικό Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Πετροπηγή, σύμφωνα με το kavalapost.gr μπροστά στα έκπληκτα μάτια περιοίκων […]

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον Δήμο Νέστου, όταν κατά τη διάρκεια μιας σύντομης καταιγίδας ένας κεραυνός χτύπησε έναν 55χρονο κάτοικο της περιοχής, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Πετροπηγή, σύμφωνα με το kavalapost.gr μπροστά στα έκπληκτα μάτια περιοίκων οι οποίοι του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.