Κατίδης: Επέστρεψε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Κατίδης: Επέστρεψε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Ελπίδων χαφ Γιώργος Κατίδης θα προσπαθήσει να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρόδοτο που επιστρέφει στην Super League 2, έχοντας μείνει όμως ανενεργός τους τελευταίους 34 μήνες. Στο παρελθόν ο Κατίδης πέρασε και από Άρη, Νοβάρα, Βέροια,Λεβαδειακό, Παναγιάλειο, Γιάρο (Φινλανδία) και Ολίμπια (Τσεχία). Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο […]

Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Ελπίδων χαφ Γιώργος Κατίδης θα προσπαθήσει να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρόδοτο που επιστρέφει στην Super League 2, έχοντας μείνει όμως ανενεργός τους τελευταίους 34 μήνες.

Στο παρελθόν ο Κατίδης πέρασε και από ΆρηΝοβάρα, Βέροια,ΛεβαδειακόΠαναγιάλειοΓιάρο (Φινλανδία) και Ολίμπια (Τσεχία). Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν το 2018 όταν έπαιζε στο πρωτάθλημα Τσεχία .

Μετά την υπογραφή στην ομάδα του Ηρακλείου, ο Κατίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ την ΠΑΕ Ηρόδοτος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει αλλά και τον προπονητή Γιάννη Τάτση. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».