Κατερίνα Στεφανίδη: Συνεχίζει του αγώνες και αυτοί είναι οι στόχοι της

 Θοδωρής Γεωργαντάς

  |  10.08.2021 | 14:13

Οι αγώνες στην φετινή σεζόν δεν τελείωσαν για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο και τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέστρεψε στις ΗΠΑ και προετοιμάζεται για να συνεχίσει τις εμφανίσεις της, καθώς θα πάρει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν (21 Αυγούστου) και στον τελικό της σειράς αγώνων στη Ζυρίχη στις 8 […]

Οι αγώνες στην φετινή σεζόν δεν τελείωσαν για την Κατερίνα Στεφανίδη.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο και τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέστρεψε στις ΗΠΑ και προετοιμάζεται για να συνεχίσει τις εμφανίσεις της, καθώς θα πάρει μέρος στο Diamond League του Γιουτζίν (21 Αυγούστου) και στον τελικό της σειράς αγώνων στη Ζυρίχη στις 8 Σεπτεμβρίου.

«Γενικά είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι τώρα αρχίζω και αισθάνομαι άνετα με τα μεγάλα κοντάρια, οπότε ελπίζω στους αγώνες που έρχονται να πετύχω το άλμα, που δεν μπόρεσα στο Τόκιο. Με αυτά τα κοντάρια έκανα δύο αγώνες και πέρασα τα 4μ.80, πιστεύω πως είναι αυτά που θα με πάνε ακόμη υψηλότερα. Στην προπόνηση έχω πηδήσει καλύτερα και από το πανελλήνιο ρεκόρ, κάτι που περιμένω να συμβεί και στους αγώνες που ακολουθούν», είπε η Στεφανίδη και πρόσθεσε: «Στόχος μου να κυνηγήσω μια καλή επίδοση στο Γιουτζίν, γιατί στον τελικό στη Ζυρίχη δεν ξέρω αν θα βρούμε καλό καιρό, ενώ η προσοχή θα επικεντρωθεί στην κατάκτηση της νίκης και την κατάκτηση του διαμαντιού».

Η Στεφανίδη έχει αναδειχθεί νικήτρια ακόμα τέσσερις φορές στο παρελθόν στη σειρά αγώνων και αποτελεί μία από τις υποψήφιες για την κατάκτηση της νίκης και τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε πως ο νικητής προκύπτει από τον τελευταίο αγώνα κι όχι από τη βαθμολογία στο σύνολο των διοργανώσεων όπου συμμετείχε.