Κατερίνα Στεφανίδη: «Κάτι έχει αλλάξει φέτος»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Κάτι έχει αλλάξει φέτος»

 newsroom

  |  09.10.2021 | 01:32

Κατερίνα Στεφανίδη: Κάτι έχει αλλάξει φέτος. Το μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και η υπόσχεση για αποκαλύψεις, προσεχώς.

Κατερίνα Στεφανίδη: «Κάτι έχει αλλάξει φέτος». Το μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και η υπόσχεση για αποκαλύψεις, προσεχώς.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2021, πλέον αυτή την περίοδο η Κατερίνα Στεφανίδη απολαμβάνει τις διακοπές της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για περίπου ενάμιση μήνα κατεβάζει… διακόπτες και φορτίζει τις «μπαταρίες» της. Αυτή τη χρονιά, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κατερίνα Στεφανίδη: «Κάτι έχει αλλάξει φέτος».

Κατερίνα Στεφανίδη: Φέτος κάτι είναι διαφορετικό…

Μια ακόμα σημαντική χρονιά για την καριέρα της Κατερίνας Στεφανίδη ολοκληρώθηκε. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Αγώνες στο Τόκιο. Σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικά στο κομμάτι της προετοιμασίας λόγω κορονοϊού, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Δεν ήρθε μια ακόμα σημαντική επιτυχία και για την ίδια και για τα ελληνικά χρώματα, αλλά και η 4η θέση σίγουρα είναι πολύ σημαντική. Φανερώνει την μακρόχρονη και συνάμα ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία της.

Πλέον, έχει κατεβάσει… διακόπτες και είναι σε περίοδο διακοπών και ξεκούρασης. Με την ίδια, πάντως, να φανερώνει πώς κάτι έχει αλλάξει. Κάτι είναι διαφορετικό φέτος. Κάτι έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα σχετικά με την περίοδο της ξεκούρασής της. Η ίδια το μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο facebook. Ενημερώνοντας τους ακολούθους της για τα νεότερα και δίνοντας την υπόσχεση πώς προσεχώς θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Κατερίνα Στεφανίδη: Άλλαξε, για καλό λόγο, το πρόγραμμα ξεκούρασης

Η ίδια ανήρτησε στο προφίλ της: «Έχουμε μόλις περάσει τα μισά τς περιόδου ξεκούρασης μας. Κάθε χρόνο δουλεύουμε πολύ σκληρά για λίγο περισσότερο από 10 μήνες και ξεκουραζόμαστε πολύ «σκληρά» για περίπου ενάμιση μήνα. Φέτος αυτή η περίοδος ξεκούρασης ήταν πολύ διαφορετική και όχι τόσο χαλαρωτική αλλά για καλό λόγο που ελπίζω σύντομα να καταφέρω να μοιραστώ μαζί σας».

Δεδομένο είναι πώς το ποστάρισμά της δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οδηγεί τους ακολούθους της, στα social media, να κάνουν εικασίες και να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα λεγόμενα της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη. Όπως και να το κάνουμε, όμως, αυτό που ζήτησε η ίδια είναι λίγο υπομονή από όλους. Επισημαίνοντας πώς σύντομα θα καταφέρει να μοιραστεί με το κοινό, όσα συμβαίνουν. Ο κόσμος περιμένει και ανυπομονεί να μάθει. Κατερίνα Στεφανίδη: «Κάτι έχει αλλάξει φέτος».