Καρυπίδης: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»
Ετικέτες: ,

Καρυπίδης: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 19:31

Καρυπίδης: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα». Ο ισχυρός άντρας του Άρη βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε με σκληρό τρόπο στους παίκτες.

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης. Είχε συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Καρυπίδης: «Αν κάποιος δεν αντέχει να μου το πει τώρα»

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές ο Θόδωρος Καρυπίδης.


Στη συνέχεια, οι παίκτες θέλησαν να πάρουν τον λόγο, δίνοντας την υπόσχεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε». Παράλληλα, υπήρξαν προσωπικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και ψυχολογικές ντόπες από τον Θόδωρο Καρυπίδη ενόψει Παναθηναϊκού και συνέχειας.