Καρολίνα Πλίσκοβα-Τένις: Στον τελικό του τουρνουά του Μόντρεαλ[vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  14.08.2021 | 23:00

Η Καρολίνα Πλίσκοβα επικράτησε της Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα στο μεγάλο ημιτελικό της ημέρας στο National Bank Open του Μόντρεαλ και προκρίθηκε στον τελικό με 6-3,6-4.. Η  Τσέχα, δεν άφησε στην αντίπαλό της να πάρει εκδίκηση για το μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του Wimbledon και την ξανακέρδισε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική […]

Η Καρολίνα Πλίσκοβα επικράτησε της Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα στο μεγάλο ημιτελικό της ημέρας στο National Bank Open του Μόντρεαλ και προκρίθηκε στον τελικό με 6-3,6-4..

Η  Τσέχα, δεν άφησε στην αντίπαλό της να πάρει εκδίκηση για το μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του Wimbledon και την ξανακέρδισε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μετά από 83 λεπτά αγώνα, η Νο6 τενίστρια στον κόσμο, επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και περιμένει τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Τζέσικα Πεγκούλα και την Καμίλα Τζιόρτζι, ώστε να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Μόντρεαλ. Η 29χρονη θα αγωνιστεί στον 3ο φετινό τελικό της, ενώ έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, από την ερχόμενη εβδομάδα.