Καλύβια: Έκρηξη σε διώροφο σπίτι με επτά τραυματίες [vid]

Καλύβια: Έκρηξη σε διώροφο σπίτι με επτά τραυματίες [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  18.09.2021 | 12:56

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) σε διώροφο σπίτι επί της οδού Αμοργού στα Καλύβια Αττικής. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την έκρηξη συνολικά επτά άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Από τους επτά τραυματίες, οι τρεις είναι ανήλικοι. Πρόκειται για παιδιά 9, 11 και 13 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο […]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) σε διώροφο σπίτι επί της οδού Αμοργού στα Καλύβια Αττικής. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την έκρηξη συνολικά επτά άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Από τους επτά τραυματίες, οι τρεις είναι ανήλικοι. Πρόκειται για παιδιά 9, 11 και 13 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, με την κατάστασή τους, ωστόσο, να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.  Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα και τους παρακολουθεί και πλαστικός χειρουργός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε κατά το γέμισμα δεξαμενής με αέριο. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, καθώς από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά. Στο σημείο, επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.