Ιβάν Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δε θα την πουλήσω ποτέ»

Ιβάν Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δε θα την πουλήσω ποτέ»

 newsroom

  |  15.09.2021 | 19:23

Θέση στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για πιθανή πώληση του OPEN και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για την επαγγελματική του δραστηριοποίηση στην Ελλάδα, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών σε τηλεδιάσκεψη που είχε από το ξενοδοχείο Porto Carras με το ειδησεογραφικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού του Open ξεκαθάρισε πως […]

Θέση στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για πιθανή πώληση του OPEN και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και για την επαγγελματική του δραστηριοποίηση στην Ελλάδα, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών σε τηλεδιάσκεψη που είχε από το ξενοδοχείο Porto Carras με το ειδησεογραφικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού του Open ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να πουλήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι η ψυχή του, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν θα την πουλήσω ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων, βάζοντας οριστικά τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Όσο αναφορά για το OPEN, επισήμανε: «Το OPEN επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας», είπε και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισε ότι: «το Open δεν πωλείται».

Επίσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας πως χαίρει άκρα υγείας, διαψεύδοντας σε μία ακόμη περίπτωση δημοσιεύματα που ήρθαν στο «φως» το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, χρησιμοποίησε μία παλιά ρωσική παροιμία, τονίζοντας «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους».

Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις στο διάστημα της πανδημίας.

«Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα», υποστήριξε μεταξύ άλλων.