Ιταλικά ΜΜΕ: «Αποχωρεί ακόμα και δανεικός ο Μανωλάς για τον Ολυμπιακό»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Αποχωρεί ακόμα και δανεικός ο Μανωλάς για τον Ολυμπιακό»

Καθημερινά είναι πάρα πολλά τα δημοσιεύματα στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι. Οι ναπολιτάνοι σύμφωνα με τους Ιταλούς, κάνουν λόγο ακόμα και για δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους»  Η  «Corriere dello Sport» και από το «Calciomercato» αναφέρουν δε, ότι η ιταλική ομάδα ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη […]

Καθημερινά είναι πάρα πολλά τα δημοσιεύματα στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι. Οι ναπολιτάνοι σύμφωνα με τους Ιταλούς, κάνουν λόγο ακόμα και για δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους» 

Η  «Corriere dello Sport» και από το «Calciomercato» αναφέρουν δε, ότι η ιταλική ομάδα ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του παρότι ήδη έχουν αποκτήσει τον Χουάν Ζεζούς για το κέντρο της άμυνας.

Όπως αναφέρουν ο Μανωλάς πιέζει για να επιστρέψει στο Λιμάνι και η επιθυμία του οδηγεί την Νάπολι να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού ώστε ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, βάζοντας οψιόν αγοράς με τους Ρουγκάνι της Γιουβέντρους και τον Σένσι της Φέγενορντ να φαντάζουν αντικαταστάτες που εξετάζουν οι Ιταλοί.