Ηρακλής – Ολυμπιακός: Με μετάδοση από την ΕΡΤ ο αγώνας

Ηρακλής – Ολυμπιακός: Με μετάδοση από την ΕΡΤ ο αγώνας

Ηρακλής -Ολυμπιακός: Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό (22/09-17:00) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο ανδρών, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 και θα υπάρχει η δυνατότητα να δουν όλοι την αναμέτρηση και να αποφευχθεί αυτό που συνέβη στον αγώνα με τον Κολοσσό όπου δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση από κανάλι, αλλά διαδικτυακά. Όταν αναφερόμαστε σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής που έχουν μεγάλη ιστορία και είναι λαοφιλείς ομάδες, τότε πρέπει η τηλεόραση να κάνει ό,τι μπορεί για να παίρνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να μεταδίδει, ζωντανά, τις αναμετρήσεις τους.

Παρότι λοιπόν η δημόσια τηλεόραση δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης για το κύπελλο Ελλάδας, μετά την συνεννόηση με την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το πρώτο φετινό ματς του θεσμού, με μετάδοση από τηλεοπτικό κανάλι, είναι αυτό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Ιβανώφειο. Με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο νικητής της οποίας θα προκριθεί στον προημιτελικό του θεσμού και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας είτε τον Ιωνικό Νικαίας είτε την Λάρισα. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς ήδη η Ομοσπονδία έχει δημοσιοποιήσει την προκήρυξη ενδιαφέροντος για τους αγώνες του θεσμού, περιμένοντας από τα τηλεοπτικά κανάλια να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της διοργάνωσης.