Ιωνικός: Το «κυανόλευκο» πάρτι στην εξέδρα [vid]
Ετικέτες: ,

Ιωνικός: Το «κυανόλευκο» πάρτι στην εξέδρα [vid]

 Παύλος Σαχτούρης

  |  17.09.2021 | 19:39

Πανηγυρικό το κλίμα στο γήπεδο της Νίκαιας. Από νωρίς. Μετά από 14 χρόνια, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ιωνικός αγωνίστηκε ξανά στη μεγάλη κατηγορία, στο γήπεδό του. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο της ομάδας. Λογικό και αναμενόμενο το κλίμα να είναι εορταστικό στην εξέδρα. Ο λόγος προφανής! Μετά από τόσα πολλά χρόνια […]

Πανηγυρικό το κλίμα στο γήπεδο της Νίκαιας. Από νωρίς. Μετά από 14 χρόνια, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ιωνικός αγωνίστηκε ξανά στη μεγάλη κατηγορία, στο γήπεδό του. Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο της ομάδας. Λογικό και αναμενόμενο το κλίμα να είναι εορταστικό στην εξέδρα.

Ο λόγος προφανής! Μετά από τόσα πολλά χρόνια οι φίλαθλοι του Ιωνικού είχαν τη χαρά να ξαναδούν την έδρα της ομάδας του να «φορά» τα… γιορτινά της! Ξεχωριστό απόγευμα του Σεπτέμβρη.

Με τον κόσμο στο πέταλο, με συνθήματα και τραγούδια, να δίνουν έναν ωραίο τόνο και «χρώμα» στο ματς. Πόσο πιο ωραία είναι η εικόνα και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όταν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Το γήπεδο έχει ζωντάνια και αυτό το θέλουν και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.

Η ιστορία με την πανδημία του κορονοϊού ήταν ένα θέμα που είχε αλλοιώσει τη χαρά του ποδοσφαίρου. Με τη σταδιακή επάνοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, το ποδόσφαιρο άρχισε να γίνεται και πάλι πιο θελκτικό, πιο ελκυστικό.

Αφενός για όσους βρίσκονται στα γήπεδα, αλλά και για εκείνους που επιλέγουν να παρακολουθούν τα ματς από την τηλεόραση.