Ιωνικός – Σπανός: «Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, θα πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί» [vid]

Ιωνικός – Σπανός: «Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, θα πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί» [vid]

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  23.09.2021 | 21:04

Ιωνικός – Σπανός: Οι δηλώσεις του προπονητή των «κυανόλευκων» μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο ισόπαλο χωρίς τέρματα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλά, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει στη συνέχεια να γίνει η ομάδα πιο πιεστική, ώστε να καταφέρνει να βάζει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο πιεστικοί. Να βάζουμε τη μπάλα στην εστία, κάτι που δεν κάναμε σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την εικόνα του αγώνα:

«Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Έχουμε το ίδιο σκεπτικό, λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά».

Για τη διοίκηση και τον Ιωνικό:

«Είναι μια ομάδα, στην οποία οι άνθρωποι που διοικούν έχουν βάλει χρήματα. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν εμπειρία, γνωρίζουν την Super League».

Για τον Μάναλη:

«Πιστεύω πολύ στον Γιώργο (σ.σ Μάναλη), ίσως έπρεπε να τον βάλω νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα προβλήματα πριν την αναμέτρηση:

«Αρχίσαμε χωρίς τους δύο βασικούς εξτρέμ. Έχουμε μάθει να ζούμε με τη δυσκολία. Κάνουμε την προσπάθεια μας με το υλικό που έχουμε, όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν καλά. Ακόμα και ο Ντάλσιο που είχε χρόνια να παίξει σε αυτή τη θέση».