Ιακωβίδης: Kάνει έρανο για την προστασία των ζώων [pic]

 newsroom

  |  15.08.2021 | 13:15

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, παραχώρησε δηλώσεις  κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκαλώντας σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους συναισθήματα λύπης και… οργής. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά το ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρήκε τεράστια συμπαράσταση από […]

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, παραχώρησε δηλώσεις  κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκαλώντας σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους συναισθήματα λύπης και… οργής.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά το ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρήκε τεράστια συμπαράσταση από τον απλό κόσμο. Μαζί και… χιλιάδες followers στα σόσιαλ, κάτι που πλέον άρχισε να εκμεταλλεύεται, με καλό σκοπό.

Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών οργανώνει έρανο με bitcoin, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα πάνε στην προστασία των ζώων από τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ιακωβίδης μάλιστα θα κάνει και live σύνδεση προκειμένου να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Το μήνυμα του Ιακωβίδη στο Instagram

«Γεια σας, μετά τις πικρές πυρκαγιές της Ελλάδας, εκατοντάδες σπίτια, χιλιάδες δέντρα και χιλιάδες ζώα υπέστησαν ζημιές. Εν μέρει για την προστασία των ζώων, έκανα αυτόν τον έρανο για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους. Τόσο Βοηθήστε τόσο τους ανθρώπους όσο και πολλά πλάσματα στέλνοντας τουλάχιστον 20 Ευρώ, πλήρωσα όσο μπορούσα. Κάνουμε αυτήν τη δωρεά για αποστολή με bitcoin. Εάν κάποιος έχει bitcoin ή αιθέρα, στείλτε μερικά. Οι αποστολείς στέλνουν ένα μήνυμα και θα απαντήσω και θα λάβω το όνομά σας. Σήμερα το βράδυ θα μοιραστώ τους αποστολείς χρημάτων και θα ανοίξω μια ζωντανή μετάδοση για υποστήριξη. Ακόμα κι αν στείλετε 20 ευρώ, είναι αρκετά. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, περιμένω τα μηνύματά σας».