Γραμματικοπούλου: Το όνειρο είναι πραγματικό, στο κυρίως ταμπλό του US Open

 newsroom

  |  28.08.2021 | 08:31

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέτυχε το στόχο της στη Νέα Υόρκη και για πρώτη φορά θα παίξει σε κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά Grand Slam. Η 24χρονη παίκτρια νίκησε την Εν-Σούο Λιάνγκ από την κινεζική Ταϊπέι με 6-2, 5-7, 7-5 στον κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του US Open και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Η Γραμματικοπούλου […]

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέτυχε το στόχο της στη Νέα Υόρκη και για πρώτη φορά θα παίξει σε κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά Grand Slam. Η 24χρονη παίκτρια νίκησε την Εν-Σούο Λιάνγκ από την κινεζική Ταϊπέι με 6-2, 5-7, 7-5 στον κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του US Open και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Η Γραμματικοπούλου χρειάστηκε να σώσει match point, προκειμένου να φθάσει σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αν όχι την πιο σημαντική. Για πρώτη φορά θα παίξει σε κυρίως ταμπλό σε τουρνουά Grand Slam και συγκεκριμένα στο US Open, έχοντας πετύχει τρεις νίκες στα προκριματικά. Αντίπαλός της στον 1ο γύρο θα είναι η Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα, Νο83 στον κόσμο.