Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα, ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας»

Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα, ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας»

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  18.09.2021 | 18:35

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να συναντήσει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας τόνισε πως είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών. Ο 31χρονος υπογράμμισε πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα, επισημαίνοντας ότι θα πετύχει μεγάλα πράγματα με τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του: […]

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να συναντήσει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας τόνισε πως είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο 31χρονος υπογράμμισε πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα, επισημαίνοντας ότι θα πετύχει μεγάλα πράγματα με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά!».

Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη.

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του:

«Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Για το πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας:

«Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».