Γιουβέντους: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Ρονάλντο [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  06.09.2021 | 17:24

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την βόμβα του καλοκαιριού στο νησί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν το όνειρο εκατομμύρια οπαδών του συλλόγου, καθώς έφεραν πίσω στο «Old Trafford» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από 12 χρόνια. Η απόκτηση του 36χρονου super star από τη Γιουβέντους κόστισε μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν τοποθετηθεί και κάποια μπόνους επίτευξης στόχους ύψους […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την βόμβα του καλοκαιριού στο νησί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν το όνειρο εκατομμύρια οπαδών του συλλόγου, καθώς έφεραν πίσω στο «Old Trafford» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από 12 χρόνια. Η απόκτηση του 36χρονου super star από τη Γιουβέντους κόστισε μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχουν τοποθετηθεί και κάποια μπόνους επίτευξης στόχους ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Μάλιστα, ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου. Σύμφωνα με αυτές, το ποσό της μεταγραφής θα αποπληρωθεί σε βάθος πενταετίας με ισόποσες δόσεις και μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Πορτογάλο άσος με μόλις… 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!