Γιούργκεν Κλοπ: Γράμμα σε παιδί που παλεύει με τον καρκίνο [pic]

Γιούργκεν Κλοπ: Γράμμα σε παιδί που παλεύει με τον καρκίνο [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 17:25

Ένα συγκινητικό γράμμα έγραψε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός έστειλε μήνυμα στήριξης σε έναν μικρό φίλο της Λίβερπουλ ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο. Γιούργκεν Κλοπ: Το συγκινητικό γράμμα «Ελπίζω να μην σε πειράζει που σου γράφω. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι όλοι στη Λίβερπουλ βρισκόμαστε στο πλάι σου. Προφανώς υπάρχει πολύς κόσμος […]

Ένα συγκινητικό γράμμα έγραψε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός έστειλε μήνυμα στήριξης σε έναν μικρό φίλο της Λίβερπουλ ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Γιούργκεν Κλοπ: Το συγκινητικό γράμμα

«Ελπίζω να μην σε πειράζει που σου γράφω. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι όλοι στη Λίβερπουλ βρισκόμαστε στο πλάι σου. Προφανώς υπάρχει πολύς κόσμος και υπάρχουν αμέτρητες φορές που σταματάω και σκέφτομαι πόσος κόσμος υποστηρίζουν εμένα και τους παίκτες. Μου φαίνεται τρελό ότι όλοι βρισκόμαστε ο ένας πίσω από τον άλλο και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα κλαμπ.

Ελπίζω πως σε αυτή την περίπτωση δεν θα τους ενοχλήσει πως μιλώ εκ μέρους τους όταν λέω πως είμαστε όλοι μαζί σου. Είναι κάτι που έχει σημασία. Όταν ακούω τους παίκτες μου να μιλούν για το τι τους βοηθά να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις, ένα από τα πράγματα που παραδέχονται όλοι είναι η στήριξη που δέχονται από το κλαμπ και τους οπαδούς.

Ένα άλλο πράγμα που μου λένε είναι ότι η οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς. Μάλλον δεν χρειάζεται να σας το πω αυτό, γιατί μου είπαν ότι έχεις μια λαμπρή οικογένεια και φίλους γύρω σου που κάνουν ό, τι μπορούν για να σε υποστηρίξουν.

You’ll Never Walk Alone»