Γιοβάνοβιτς: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, δεν με προβλημάτισε κάτι» [vid]

Γιοβάνοβιτς: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, δεν με προβλημάτισε κάτι» [vid]

 newsroom

  |  18.09.2021 | 22:42

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής των πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως δεν τον προβλημάτισε κάτι από την εικόνα των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε ωστόσο να είναι πιο […]

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως δεν τον προβλημάτισε κάτι από την εικόνα των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε ωστόσο να είναι πιο ήρεμοι με τη μπάλα, ώστε να έχουν καλύτερες αποφάσεις στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα Γιάννινα για το παιχνίδι τους. Πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ και μας χρειάστηκε χρόνος για να αποκτήσουμε τον έλεγχο. Τα καταφέραμε όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα απ’ αυτά που κάναμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Δεν με προβλημάτισε κάτι. Ανεξαρτήτως της ήττας θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ήρεμοι με τη μπάλα για να έχουμε καλύτερες αποφάσεις».