Γιώργος Μπάρτζωκας: «Δεν έχουμε τελειώσει τις μεταγραφές, θα είμαστε καλύτεροι φέτος» [vds]

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπάρτζωκας μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μετά την «πρώτη» της σεζόν και ξεκαθάρισε τόσο το στάδιο στο οποίο βρίσκονται μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι», όσο και τις σκέψεις του για το νέο ρόστερ. Η σεζόν 2021-22 ξεκίνησε για τους «ερυθρόλευκους» με την πρώτη επίσημη προπόνηση. Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ […]

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπάρτζωκας μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μετά την «πρώτη» της σεζόν και ξεκαθάρισε τόσο το στάδιο στο οποίο βρίσκονται μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι», όσο και τις σκέψεις του για το νέο ρόστερ.

Η σεζόν 2021-22 ξεκίνησε για τους «ερυθρόλευκους» με την πρώτη επίσημη προπόνηση. Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του αφού ψάχνει τουλάχιστον έναν περιφερειακό παίκτη κάτι το οποίο τόνισε κι ο 56χρονος προπονητής του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Θεωρούμε πως θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και πως οι προσθήκες που κάναμε ήταν αυτές που χρειαζόμασταν. Βεβαίως, δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές.

Είμαστε κοντά στο να το κάνουμε. Θα δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας ότι σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία. Είναι πολύ σημαντικό αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μαζί, για να μπούμε σε μια απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA