Γιώργος Μαυρωτάς: Ενημέρωσε τις στοιχηματικές εταιρείες για τις δράσεις της Ε.Π.ΑΘΛ.Α

Γιώργος Μαυρωτάς: Ενημέρωσε τις στοιχηματικές εταιρείες για τις δράσεις της Ε.Π.ΑΘΛ.Α

 newsroom

  |  27.05.2021 | 17:40

Ενημέρωση σχετικά με τη δομή και τις δράσεις της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας έκανε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς, στις αθλητικές στοιχηματικές εταιρείες. Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ και μέλος της ΕΠΑΘΛΑ, Δημήτριος Ντζανάτος, καθώς και η […]

Ενημέρωση σχετικά με τη δομή και τις δράσεις της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας έκανε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς, στις αθλητικές στοιχηματικές εταιρείες. Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ και μέλος της ΕΠΑΘΛΑ, Δημήτριος Ντζανάτος, καθώς και η Μαρία Δημοπούλου, προϊσταμένη Υποδ/νσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων στην ΕΕΕΠ.

Μετά την παρουσίαση έγινε συζήτηση για τους τομείς και τους τρόπους συνεργασίας των εταιρειών με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α., κυρίως στον τομέα της αξιολόγησης των αναφορών.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος έλαβε μέρος πριν λίγες ημέρες και στη διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα «Καταγγελία παρανομιών: δικαίωμα ή υποχρέωση;» δήλωσε ότι: «Όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, οι συνέργειες των εθνικών πλατφορμών με τις εταιρείες στοιχηματισμού αποτελεί σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων, τόσο στο πεδίο των πληροφοριών, όσο και στο πεδίο του εξορθολογισμού του αθλητικού στοιχήματος. Με την πολύτιμη βοήθεια της ΕΕΕΠ, είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα καρποφορήσει προς όφελος του καθαρού αθλητισμού, ενός αθλητισμού χωρίς σκιές και αμφιβολίες. Καθαροί κανόνες για καθαρό αθλητισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58