Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε έκπληξη σε νεαρό θαυμαστή και τον άφησε άφωνο [vds]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπάκς , περνάει τις διακοπές του εδώ και αρκετό καιρό στη χώρα μας και πριν μερικές μέρες βρέθηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Εκεί λοιπόν η βόλτα του εκτυλίχθηκε λίγο διαφορετικά καθώς συνάντησε έναν θαυμαστή του! Ο τουρίστας που είχε τον […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπάκς , περνάει τις διακοπές του εδώ και αρκετό καιρό στη χώρα μας και πριν μερικές μέρες βρέθηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Εκεί λοιπόν η βόλτα του εκτυλίχθηκε λίγο διαφορετικά καθώς συνάντησε έναν θαυμαστή του! Ο τουρίστας που είχε τον ίδιο σκοπό με τον Γιάννη να φτάσεις δηλαδή στην Ακρόπολη, είχε κάνει την εξόρμησή του φορώντας μία φανέλα της Ελλάδας με το όνομα του πρωταθλητή του ΝΒΑ στην πλάτη της.

Μόλις ο Αντετοκούνμπο τον είδε, πήγε να του μιλήσει. Ο πιτσιρικάς τα έχασε και χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να ξεπεράσει την έκπληξη που αισθάνθηκε και τελικά έβγαλε μία φωτογραφία, ενώ κρατούσε το βραβείο του MVP των τελικών, αλλά και το άγγιγμα του τροπαίου σε μια πολύ όμορφη στιγμή.