Γιάννης Αντετοκούμπο: Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες η μητέρα και ο αδερφός του [pics,vid]

Γιάννης Αντετοκούμπο: Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες η μητέρα και ο αδερφός του [pics,vid]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα και επίσημα παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου η τελετή της τιμητικής πολιτογράφησης της μητέρας Βερόνικα και του μικρότερου αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ. Η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Αντετοκούνμπο και του Άλεξ Αντετοκούνμπο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω […]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα και επίσημα παρουσία του Κ. Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου η τελετή της τιμητικής πολιτογράφησης της μητέρας Βερόνικα και του μικρότερου αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ.

Η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Αντετοκούνμπο και του Άλεξ Αντετοκούνμπο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Να υπενθυμίσουμε πως η απόφαση πολιτογράφησης πάρθηκε πριν από περίπου ένα μήνα παο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελαροπούλου. Σημειώνεται πως το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία (9/9) ανακοίνωσε την πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και του βενιαμίν της οικογένειας, Άλεξ.

Ήδη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους διαβατήρια, τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τρεις τους γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα και τιμούν τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό.

Άλλωστε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγιναν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε τελικό NBA και στο τέλος έγιναν πρωταθλητές.