Γιακουμάκης: Επίσημα στη Σέλτικ ως το 2026

 newsroom

  |  31.08.2021 | 20:30

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γιώργου Γιακουμάκη στην Σέλτικ. Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε ιατρικά και θα μετακομίσει στην ομάδα της Γλασκώβης από τη Φένλο, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατ. ευρώ. Κάτοικος Σκωτίας για λογαριασμό της Σέλτικ γίνεται και τυπικά ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας φορ ανακοινώθηκε επίσημα για τα επόμενα πέντε χρόνια […]

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γιώργου Γιακουμάκη στην Σέλτικ. Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε ιατρικά και θα μετακομίσει στην ομάδα της Γλασκώβης από τη Φένλο, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Κάτοικος Σκωτίας για λογαριασμό της Σέλτικ γίνεται και τυπικά ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας φορ ανακοινώθηκε επίσημα για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα είναι συμπαίκτης του Βασίλη Μπάρκα στους Κέλτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη 10η φετινή τους θερινή μεταγραφή.

Η Φένλο θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους επίτευξης στόχων, για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Eredivisie με 26 γκολ.