Γαλατσόπουλος: «Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν»

Γαλατσόπουλος: «Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν»

 Μιχάλης Νιαβής

  |  20.09.2021 | 15:44

Λίγες μέρες μετά την κλήρωση του προγράμματος της Stoiximan.gr Basket League ο ΕΣΑΚΕ διοργανώνει σήμερα την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος. O πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και στις ιδιαιτερότητές του τόσο με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, όσο και με εκείνη του Ολυμπιακού στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Γαλατσόπουλος: Αναλυτικά τα όσα […]

Λίγες μέρες μετά την κλήρωση του προγράμματος της Stoiximan.gr Basket League ο ΕΣΑΚΕ διοργανώνει σήμερα την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος. O πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και στις ιδιαιτερότητές του τόσο με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, όσο και με εκείνη του Ολυμπιακού στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Γαλατσόπουλος: Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 

«Το νέο πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό για μια σειρά από λόγους. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε ξανά το φίλαθλοι κοινό μετά το Μάρτιο του 2020 και είναι πρόκληση για όλους εμάς. Θα είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί στην τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και θα διαφυλάξουμε την τάξη και την ευπρέπεια στα γήπεδά μας. Η πανδημία μάς δημιούργησε επιπλέον προβλήματα τα οποία ξεπεράσαμε.


Η δυναμική του πρωταθλήματος ενισχύεται με την επιστροφή του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Πατρών. Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό, κ. Αυγενάκη, που είναι δίπλα μας και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά μας. Ο νέος πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος, θα είναι αρωγός και είναι σημαντικό ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του επαγγελματικού μπάσκετ.
Καλή αγωνιστική σε όλους, να μην ξεχνάμε πως το μπάσκετ είναι μεγαλύτερο από όλους μας και θέλουμε να το σηκώσουμε και πάλι ψηλά».