Γ. Αντετοκούνμπο: «Το Μιλγουόκι επένδυσε σε εμένα. Θέλω να του δώσω πράγματα πίσω» [vid]

Γ. Αντετοκούνμπο: «Το Μιλγουόκι επένδυσε σε εμένα. Θέλω να του δώσω πράγματα πίσω» [vid]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  21.08.2021 | 09:30

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… μαθαίνει μπέιζμπολ. Απέκτησε μετοχές στους Μιλγουόκι Μπριούερς και εξήγησε, φορώντας μία εμφάνιση της ομάδας μπέιζμπολ, τον λόγο της επένδυσης. «Μένει μόνο να βελτιώσω τα χτυπήματά μου». Ο «Greek Freak» δεν χρειάζεται να μάθει μπέιζμπολ. Εκτός και αν θελήσει κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτό το άθλημα, όπως έκανε ο […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… μαθαίνει μπέιζμπολ. Απέκτησε μετοχές στους Μιλγουόκι Μπριούερς και εξήγησε, φορώντας μία εμφάνιση της ομάδας μπέιζμπολ, τον λόγο της επένδυσης.

«Μένει μόνο να βελτιώσω τα χτυπήματά μου». Ο «Greek Freak» δεν χρειάζεται να μάθει μπέιζμπολ. Εκτός και αν θελήσει κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτό το άθλημα, όπως έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Giannis» αστειεύτηκε για τις ικανότητες προς βελτίωση, στην παρουσίαση της επένδυσής του στην ομάδα μπέιζμπολ του Μιλγουόκι, τους Μπριούερς. Αυτά στην αρχή. Όταν το πράγμα σοβάρεψε, ο πρωταθλητής και MVP εξήγησε την απόφασή του να αποκτήσει μέρος των μετοχών.

«Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο άνδρα. Το Μιλγουόκι επένδυσε πολλά πάνω μου, και εγώ ήθελα να επενδύσω κάτι στην πόλη του Μιλγουόκι. Αγαπώ το Μιλγουόκι…», ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο.