Ετικέτες: ,

Φωτιές: Στη φυλακή οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι για εμπρησμούς στην Αττική

 Μιχάλης Νιαβής

  |  10.08.2021 | 16:10

Στη φυλακή οδηγούνται  μετά τις απολογίες τους δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι διώκονται για εμπρησμό σε περιοχές της Αττικής σε βαθμό κακουργήματος. Οι ποινές Πρόκειται για τον 43χρονο που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για εμπρησμό στο Κρυονέρι αλλά και τον άνδρα που φέρεται να έβαλε φωτιά σε δύο σημεία μέσα στο άλσος Αγίου Δημητρίου, στην Πετρούπολη. […]

Στη φυλακή οδηγούνται  μετά τις απολογίες τους δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι διώκονται για εμπρησμό σε περιοχές της Αττικής σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ποινές

Πρόκειται για τον 43χρονο που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για εμπρησμό στο Κρυονέρι αλλά και τον άνδρα που φέρεται να έβαλε φωτιά σε δύο σημεία μέσα στο άλσος Αγίου Δημητρίου, στην Πετρούπολη. Την ίδια ώρα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο «έδειξε» το δρόμο για τη φυλακή σε μια γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως την ώρα που φέρεται να επιχειρούσε να βάλει φωτιά. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή των πέντε ετών φυλάκιση, χωρίς αναστολή. Αν και η γυναίκα αντιμετωπίζει πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα οι δικαστές, με την απόφαση τους, την οδήγησαν στην φυλακή.