Ετικέτες: , ,

Φωτιές: Ο ΠΣΑΠ έστειλε τρόφιμα και ζωοτροφές στις πληγείσες περιοχές [pics]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  19.08.2021 | 09:34

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Ο ΠΣΑΠ έκανε γνωστό ότι απέστειλε στις πληγείσες περιοχές, από την πυρκαγιά, τρόφιμα και ζωοτροφές. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση: «Χρέος μας να μην εγκαταλείψουμε ανθρώπους, ζώα και τη φύση». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ελλάδα πλήττεται εσχάτως από πυρκαγιές που σπέρνουν τον […]

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Ο ΠΣΑΠ έκανε γνωστό ότι απέστειλε στις πληγείσες περιοχές, από την πυρκαγιά, τρόφιμα και ζωοτροφές. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση: «Χρέος μας να μην εγκαταλείψουμε ανθρώπους, ζώα και τη φύση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελλάδα πλήττεται εσχάτως από πυρκαγιές που σπέρνουν τον όλεθρο, αποτεφρώνουν τις περιουσίες συνανθρώπων μας και καταστρέφουν το περιβάλλον.

Ο ΠΣΑΠ με αίσθημα ευθύνης στέκεται στο πλευρό όσων βίωσαν την πύρινη λαίλαπα και απέστειλε στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα και ζωοτροφές, θέλοντας να τους βοηθήσει στη δύσκολη επόμενη ημέρα που τους παρουσιάστηκε.

Δεν πρέπει να λησμονούμε πως σε στιγμές όπως αυτές πρέπει να σκεφτόμαστε και τα ζώα, που όπως οι άνθρωποι έτσι και εκείνα βιώνουν σε ανάλογο βαθμό το μένος της πυρκαγιάς.

Αποτελεί χρέος όλων μας όταν καταλαγιάσουν οι στάχτες να μην εγκαταλείψουμε τους ανθρώπους, τα ζώα και φυσικά τη φύση σε όλες τις πληγείσες περιοχές».