Φωτιά στην Αρκαδία: Στα πρώτα σπίτια στο Νεοχώρι οι φλόγες[vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  12.08.2021 | 15:23

Στα πρώτα σπίτια στο Νεοχώρι μπήκε η φωτιά που μαίνεται στην Αρκαδία εδώ και ημέρες. Από το μεσημέρι και μετά οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως θα εκδηλωθούν βροχές που θα βοηθήσουν να σβήσουν οι φλόγες που συνεχίζονται οκτώ ημέρες σε Ηλεία και Αρκαδία. Επιτροπές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκίνησαν την καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές «Έχουν ήδη […]

Στα πρώτα σπίτια στο Νεοχώρι μπήκε η φωτιά που μαίνεται στην Αρκαδία εδώ και ημέρες. Από το μεσημέρι και μετά οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως θα εκδηλωθούν βροχές που θα βοηθήσουν να σβήσουν οι φλόγες που συνεχίζονται οκτώ ημέρες σε Ηλεία και Αρκαδία.

Επιτροπές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκίνησαν την καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές

«Έχουν ήδη συγκροτηθεί οι επιτροπές για την καταγραφή των ζημιών από τις πυρκαγιές στις περιοχές της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης και μάλιστα έχουν ξεκινήσει το έργο τους» ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος. Όπως εξήγησε, «πρόκειται για τρεις επιτροπές, όπου η πρώτη είναι αρμόδια για τις ζημιές σε καλλιέργειες και κτηνοτροφία, η δεύτερη για τα σπίτια και τις υποδομές και η τρίτη για τις επιχειρήσεις». «Οι καταγραφές των ζημιών», συνέχισε, «ξεκίνησαν ήδη από την περιοχή της Μεγαλόπολης, όπου εκεί η φωτιά είναι σε ύφεση και θα συνεχιστούν στις πληγείσες περιοχές της Γορτυνίας».