Φιλιππίδης: «Θα έχω αποφυλακιστεί μέχρι να…»

 newsroom

  |  12.08.2021 | 21:47

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αφού έμεινε σε ολιγοήμερη καραντίνα, αμέσως μετά οδηγήθηκε σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, αναμεσά τους και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος βρίσκεται στις ίδιες φυλακές. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα. Ο ίδιος, αν και […]

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αφού έμεινε σε ολιγοήμερη καραντίνα, αμέσως μετά οδηγήθηκε σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, αναμεσά τους και ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος βρίσκεται στις ίδιες φυλακές.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος, αν και στην αρχή εμφανιζόταν σοκαρισμένος από την προφυλάκισή του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στο περιβάλλον της φυλακής.Βοηθάει και σε αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον οποίο τους χωρίζει ένα κρεβάτι. Οι δύο άνδρες αν και είχαν μεγάλη πορεία στο θέατρο δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Δεν αποκλείεται να το πράξουν στις φυλακές. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρική παράσταση με κωμικό περιεχόμενο προκειμένου να περνούν δημιουργικά τις ώρες τους οι κρατούμενοι. Η παράσταση θα ανέβει με κοινό τους συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν πρωταγωνιστής στην παράσταση. Αν και ο ίδιος εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση του αιτήματος αποφυλάκισης που έχουν καταθέσει οι νομικοί παραστάτες του. Ο ίδιος φέρεται να υπογραμμίζει με νόημα ότι μέχρι να ανέβει η παράσταση θα έχει βγει από τη φυλακή. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η θετική για τον ίδιο εξέλιξη αφού νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι το αίτημά του δε θα έχει και πολύ μεγάλη τύχη.

Πάντως, αν παραμείνει προφυλακισμένος, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης.