Φέγενορντ – Ατλέτικο: Κλοτσιές και αίματα στο…φιλικό στην Ολλανδία [vid]

 Αγγελική Βύζικα

  |  08.08.2021 | 20:20

Το παιχνίδι στην Ολλανδία μεταξύ Φέγενορντ- Ατλέτικο Μαδρίτης, που διεξήχθη σήμερα (Κυριακή) το απόγευμα, χαρακτηριζόταν ως «φιλικό». Στο 40′ όμως του αγώνα μετατράπηκε σε «πόλεμο» καθώς υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αψιμαχίες και αίματα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Καράσκο της Ατλέτικο ο οποίος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, αλλά στη συνεχεία κλότσησε τον αντίπαλο […]

Το παιχνίδι στην Ολλανδία μεταξύ Φέγενορντ- Ατλέτικο Μαδρίτης, που διεξήχθη σήμερα (Κυριακή) το απόγευμα, χαρακτηριζόταν ως «φιλικό». Στο 40′ όμως του αγώνα μετατράπηκε σε «πόλεμο» καθώς υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αψιμαχίες και αίματα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Καράσκο της Ατλέτικο ο οποίος δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, αλλά στη συνεχεία κλότσησε τον αντίπαλο του που ήταν πεσμένος στο έδαφος και έπιασε έναν ακόμη από το λαιμό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους με τον συνήθη οξύθυμο Σιμεόνε να είναι αυτός, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για  να συγκρατήσει τον Καράσκο. Ο τεχνικός της Ατλέτικο πήγε προς το μέρος του ποδοσφαιριστή των Ισπανών, τον έπιασε από την μπλούζα και κάτι του είπε πριν αποχωρήσει.