Φαλκάο: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την επιλογή του «3»

Φαλκάο: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την επιλογή του «3»

Ένα ασυνήθιστο αριθμό επέλεξε ο Ρανταμέλ Φαλκάο στη νέα του ομάδα, Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Κολομβιανός φορ θα φορά το νούμερο «3» για έναν πολύ καλό λόγο. Αρχικά η επιλογή αυτή προκάλεσε αντιδράσεις καθώς μερικοί οπαδοί της ισπανικής ομάδας δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του Φαλκάο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους στα social media. 📸 ¡Bienvenido, @FALCAO! ⚡🐅 […]

Ένα ασυνήθιστο αριθμό επέλεξε ο Ρανταμέλ Φαλκάο στη νέα του ομάδα, Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Κολομβιανός φορ θα φορά το νούμερο «3» για έναν πολύ καλό λόγο. Αρχικά η επιλογή αυτή προκάλεσε αντιδράσεις καθώς μερικοί οπαδοί της ισπανικής ομάδας δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του Φαλκάο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους στα social media.

«Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό», ανέφερε ένας οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο, στα social media βλέποντας τον Φαλκάο να παίρνει τον αριθμό «3». Ένας ακόμη οπαδός της έγραψε: «Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια», ενώ ένας άλλος απόρησε με την απόφασή του Φάλκάο, λέγοντας πως τον συγκεκριμένο αριθμό τον παίρνουν αποκλειστικά αμυντικοί: «Γιατί το “3”; Ειναι αριστερός μπακ; Αυτό είναι απαίσιο…».

Από την πλευρά του πάντως ο Φαλκάο επέλεξε το νούμερο 3 καθώς με αυτό τον τρόπο θέλει να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του, Ρανταμέλ Γκαρσία. Ο τελευταίος έφυγε από τη ζωή το 2019 από ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε τένις.

Ο εκλιπών υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής, παίζοντας ως αμυντικός σε Κολομβία και Βενεζουέλα, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980. Στην καριέρα του φορούσε το «3», γι’ αυτό και ο γιος του επέλεξε να το κληρονομήσει.