ΕΥΔΑΠ: Τι ισχύει με τις διακοπές νερού στην Αττική [vid]

ΕΥΔΑΠ: Τι ισχύει με τις διακοπές νερού στην Αττική [vid]

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  08.08.2021 | 10:42

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι του Βόρειου τομέα της Αττικής. Οι πυρκαγιές και οι αναζωπυρώσεις έχουν δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα. Εκτός από τα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες θέματα έχουν προκύψει τόσο με την ηλεκτροδότηση όσο και με την υδροδότηση. Το τελευταίο πρόβλημα έχει πάψει να απασχολεί τα σπίτια της Βόρειας Αττικής. Η ΕΥΔΑΠ, εξέδωσε […]

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι του Βόρειου τομέα της Αττικής. Οι πυρκαγιές και οι αναζωπυρώσεις έχουν δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα. Εκτός από τα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες θέματα έχουν προκύψει τόσο με την ηλεκτροδότηση όσο και με την υδροδότηση.

Το τελευταίο πρόβλημα έχει πάψει να απασχολεί τα σπίτια της Βόρειας Αττικής. Η ΕΥΔΑΠ, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία, γνωστοποίησε πως η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως, μετά την ύφεση της πυρκαγιάς. Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, Θανάσης Σκόνδρας, σε τηλεοπτική του παρουσία το πρωί της Κυριακής (8/8) στο ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

«Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής. 

Η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. 

Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική».