Έβανς: «Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά στις εγχώριες διοργανώσεις και την Euroleague» [vid]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  26.08.2021 | 15:58

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Τζέρεμι Έβανς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο Αμερικανός εμφανίστηκε αισιόδοξος. Οι δηλώσεις του Έβανς «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό […]

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Τζέρεμι Έβανς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, ο Αμερικανός εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Οι δηλώσεις του Έβανς

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και να αρχίσει η σεζόν. Να δουλέψω με τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές μου ώστε να έχουμε μια καλή σεζόν. Πραγματικά αισιοδοξώ πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Euroleague, όπου στόχος μας είναι να προκριθούμε στα Play offs διεκδικώντας την είσοδό μας στο Final 4», τόνισε αρχικά στο paobc.gr.

Όσο για το τι γνωρίζει σχετικά με τον Παναθηναϊκό, ο Τζέρεμι Έβανς ανέφερε ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Παίζω στη Euroleague τα τελευταία χρόνια οπότε γνωρίζω καλά τη δυναμική του. Επίσης ξέρω και για τους φιλάθλους του. Είναι εκπληκτικοί, γεμίζουν το γήπεδο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα. Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Τέλος, σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Προσωπικός μου στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους. Να τη βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε η κατάκτηση όλων των τίτλων. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα πρέπει να παίζουμε σκληρά σε κάθε ματς και να τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν να είναι το τελευταίο».