Εθνική Ελλάδας: Ο Λιόλιος πρότεινε στον Σπανούλη τη θέση του προπονητή

Εθνική Ελλάδας: Ο Λιόλιος πρότεινε στον Σπανούλη τη θέση του προπονητή

 Μιχάλης Νιαβής

  |  26.09.2021 | 15:13

Εθνική Ελλάδας: Ο Λιόλιος πρότεινε στον Σπανούλη τη θέση του προπονητή. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναζητεί νέο τεχνικό για την Εθνική.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ.  Ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές σε πολλούς τομείς της οργάνωσης του αθλήματος στη χώρα μας. Παράλληλα, ήδη αρχίσει τις κινήσεις του και για τη στελέχωση της Εθνικής Ελλάδας, όπου και αναμένεται να υπάρξει διπλή αλλαγή προπονητή, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να αναζητεί την καλύτερη λύση.

Εθνική Ελλάδας: Πρόταση στον Σπανούλη για τη θέση του προπονητή

Ο ηγέτης του Προμηθέα Πάτρας φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη για να αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας μας στο Eurobasket του 2022. Παράλληλα, θέλει να αντικαταστήσει τον Σκουρτόπουλο για τα προκριματικά.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι άγνωστο αν  θα μπορεί να αφήσει το σύλλογό του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έτσι ο Λιόλιος φέρεται να πρότεινε στον Βασίλη Σπανούλη να αλλάξει σελίδα και να τολμήσει να κάνει το… βήμα προς την προπονητική, μέσα από τον πάγκο της Εθνική Ελλάδας. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και του Ολυμπιακού αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση και θα ήθελε να δοκιμάσει καριέρα προπονητή, αλλά εμφανίζεται αρνητικός για μια τόσο σημαντική θέση. Αν αρνηθεί την πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου, εναλλακτική επιλογή είναι ο Στέφανος Δέδας της ΑΕΚ.