Εθελόντρια πυροσβέστης: «Τώρα έγινα και δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Θα πέσουν μηνύσεις» [pic]

 newsroom

  |  11.08.2021 | 20:09

Η εθελόντρια δασοπυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου βρέθηκε στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και της Εύβοιας και με μεγάλη αυτοθυσία «έπεσε» στις φλόγες για να βοηθήσει τους πυροσβέστες στην κατάσβεση. Σήμερα, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο καθώς η ίδια η πυροσβέστης ζητεί με ανάρτησή της να αποσυρθεί η αφίσα κόμματος, στην οποία απεικονίζεται. Η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου […]

Η εθελόντρια δασοπυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου βρέθηκε στα πύρινα μέτωπα της Αττικής και της Εύβοιας και με μεγάλη αυτοθυσία «έπεσε» στις φλόγες για να βοηθήσει τους πυροσβέστες στην κατάσβεση. Σήμερα, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο καθώς η ίδια η πυροσβέστης ζητεί με ανάρτησή της να αποσυρθεί η αφίσα κόμματος, στην οποία απεικονίζεται.

Η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου αναγκάστηκε να επανέλθει με νέα της ανάρτηση και να προειδοποιήσει να «μαζευτούν» όσοι την εμπλέκουν με πολιτικά παιχνίδια γιατί «θα κάνω μηνύσεις»!

Ανάρτηση στα social media γράφει πως είναι «δεξί χέρι του Μητσοτάκη» και λέει πως ήταν στημένες οι φωτογραφίες. Η Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία είναι χρόνια εθελόντρια πυροσβέστης και είχε γίνει γνωστή στις φωτιές στην Ανάβυσσο το 2020 έγραψε στη νέα της ανάρτηση:

«Τώρα έγινε δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Αποφασίστε λίγο με ποιον είμαι να μάθω και εγώ. Αρχίζω και τρελαίνομαι λίγο, θα το ξανά πω. Η εμπλοκή μου στις πυρκαγιές δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα και πολιτικό παιχνίδι σας.

Θα ξεκινήσω μηνύσεις. Ειλικρινά μαζευτείτε».