Ετικέτες: ,

ΕΣΑΚΕ: Στις 6 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της Basket League

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League η όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Λίγκας μαζί με αυτή για το Super Cup το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο “Δημήτρης Τόφαλος” της Πάτρας, με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου, ΑΕΚ […]

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League η όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Λίγκας μαζί με αυτή για το Super Cup το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο “Δημήτρης Τόφαλος” της Πάτρας, με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Εξάλλου, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Απόλλωνα Πάτρας μετά την σχετική θετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Τέλος, τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μουλινός.

Αναλυτικά:
«Διαβάστε αναλυτικά όσα αποφασίστηκαν στη σημερινή (24/8) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

-Ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και της συγκρότησης πιο τεχνοκρατικής δομής στην λειτουργία του απηύθυνε την 1η του περασμένου Ιουνίου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αναδιοργάνωσης που εξέτασε τα βιογραφικά που κατατέθηκαν, επέλεξε για την θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer) τον κ. Κωνσταντίνο Ν. Μουλίνο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ν. Μουλίνος έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μάρκετινγκ στην Μεγάλη Βρετανία, γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά) και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται σε πολυεθνικές επιχειρήσεις έχοντας χτίσει πάγια εμπειρία στο project management, επιχειρησιακό σχεδιασμό και την εφαρμογή του, turn around & high-growth strategies, budgeting, P&L management.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (24/8) συνεδρίαση μετά την θετική εισηγητική έκθεση της Επιτροπής Αξιολόγησης αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2021-22 στην ΚΑΕ Aπόλλων Πάτρας 1926 σε εφαρμογή της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού “Έλεγχος νομιμότητας του Κανονισμού του Άρθρου 105 ΠΑΡ.4 Ν.2725/1999”.

– Στις 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2021-22 και για το δεύτερο Super Cup, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα και το “Δ.Τόφαλος” το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου Megabolt, AEK και Προμηθέα»