Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκτός Κεντρικής Διαχείρισης

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκτός Κεντρικής Διαχείρισης

 newsroom

  |  12.10.2021 | 20:32

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τη Σπίνου

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκτός Κεντρικής Διαχείρισης. Θα παίξει… μπάλα μόνος του, στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στα ομαδικά αθλήματα.

Μια σημαντική απόφαση, με στόχο να προασπίσει τα δικά του συμφέροντα, πήρε η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να διαπραγματευτεί μόνος του, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκτός Κεντρικής Διαχείρισης.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Η ιστορία με τα ευρωπαϊκά ματς του μπάσκετ Γυναικών

Μια απόφαση που πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά την μελετούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Κι είχαν καταλήξει στην αποχώρηση από την Κεντρική Διαχείριση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την κίνησή τους να απέχουν από την κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volley League Ανδρών, η οποία αρχίζει σε λίγες ημέρες. Κι αυτό που τονίζεται από την πλευρά των «πράσινων» είναι ένα: πώς δεν έχουν κανένα ουσιαστικό όφελος από τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε (σ.σ.: ανά άθλημα) Κεντρική Διαχείριση.

Μια κίνηση που δεν αφορά μόνο το βόλεϊ, αλλά παράλληλα το βόλεϊ Γυναικών, το μπάσκετ Γυναικών και το πόλο Ανδρών. Εκεί όπου έχει το «τριφύλλι» ομάδες στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και που υφίσταται η ιστορία της Κεντρικής Διαχείρισης.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι ένα από τα θέματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την οριστικοποίηση αυτής της απόφασης ήταν η ιστορία με τις αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών στο FIBA EuroCup. Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι», η ΕΡΤ τους ζήτησε χρήματα για το κόστος της παραγωγής των αγώνων. Κι έτσι η αναμέτρηση με την Πολκόβιτσε, την Πέμπτη το βράδυ (14/10, 20:00) δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Θα έχει μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο YouTube, ενώ εντός συνόρων θα μεταδοθεί μέσω live streaming από αθλητική ιστοσελίδα. Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εκτός Κεντρικής Διαχείρισης.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Διαχείριση των δικαιωμάτων με το… παιχνίδι

Πλέον, οι «πράσινοι» θα πηγαίνουν παιχνίδι με το παιχνίδι σε όλα τα αθλήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς σε αυτή την περίπτωση, αν προκύψει ενδιαφέρον από ένα τηλεοπτικό κανάλι θα πουν όχι. Θα την εξετάσουν κι αν κρίνουν οι άνθρωπο του Παναθηναϊκού Α.Ο. πώς είναι συμφέρουσα, θα την κάνουν αποδεκτή. Αν και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει διάθεση από κάποιο κανάλι να μεταδώσει ματς στα ομαδικά αθλήματα των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Πάντως, σίγουρα αποτελεί πλήγμα για την εικόνα ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός, να μην έχει τηλεοπτική μετάδοση από κάποιο κανάλι των αγώνων του. Ειδικά τα ευρωπαϊκά ματς!