ΕΠΟ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Γιάννη Μαντζουράνη

 Μιχάλης Νιαβής

  |  12.09.2021 | 17:57

Η ΕΠΟ έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Μαντζουράνη, θερμό υποστηρικτή της Εθνικής μας ομάδας. Η ανακοίνωση «Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων, του αγνού φιλάθλου Γιάννη Ματζουράνη. Ο […]

Η ΕΠΟ έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γιάννη Μαντζουράνη, θερμό υποστηρικτή της Εθνικής μας ομάδας.

Η ανακοίνωση

«Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων, του αγνού φιλάθλου Γιάννη Ματζουράνη. Ο Γιάννης, πάνω από εβδομήντα χρόνια στα γήπεδα με όλες τις συνθήκες, απέκτησε το παραπάνω προσωνύμιο από την περίφημη μακρόσυρτη και βροντερή ιαχή του “Εθνικάααααααααρα”, στους αγώνες τόσο του αγαπημένου του Εθνικού Πειραιά, όσο και της Εθνικής μας Ομάδας, την οποία επίσης λάτρευε και υποστήριζε με θέρμη.

Άνθρωπος απλός, ζεστός και ευγενικός, αγνός φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, δημιούργησε ένα μοντέλο “οικουμενικού” φιλάθλου καθώς ήταν μακριά από φανατισμούς και υπερβολές και σεβόταν πάντα τους αντιπάλους, γι αυτό και ήταν αγαπητός σε όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».