Επίσημο: Από τον Ολυμπιακό στη Βουλιαγμένη ο Σκουμπάκης [pic]

 Μιχάλης Νιαβής

  |  23.08.2021 | 17:28

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Σκουμπάκης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μήνες. Η ομάδα του Λαιμού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ανακοίνωση «Στην ομάδα του Ν.Ο.Β. ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης Δημήτρης Σκουμπάκης! Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά […]

Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Σκουμπάκης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μήνες. Η ομάδα του Λαιμού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση

«Στην ομάδα του Ν.Ο.Β. ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης Δημήτρης Σκουμπάκης! Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ασημένιου Ολυμπιονίκη στο Τόκιο Δημήτρη Σκουμπάκη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Στην πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα ανδρών. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης έχει γεννηθεί το 1998, αγωνίζεται ως αμυντικός και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, ενώ ήρθε στην Αθήνα για τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.Μέχρι φέτος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Χανιώτης αθλητής έχει περισσότερους από 80 αγώνες με την Εθνική ανδρών, ενώ συμμετείχε επίσης στο Πανευρωπαϊκό του 2018 και το Παγκόσμιο του 2019 με τη «Γαλανόλευκη».

Με τις μικρές Εθνικές ομάδες έχει κατακτήσει το χάλκινο στο Μπακού το 2015 στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών το 2017. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σκουμπάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Θα υπηρετήσω έναν ιστορικό σύλλογο με στόχους και όνειρα. Ανυπομονώ για την νέα σεζόν, είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά και να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας σαν ομάδα». Καλοσωρίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα του Λαιμού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».