Επανενεργοποείται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης

Επανενεργοποείται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης

 newsroom

  |  03.08.2020 | 20:37

Την επανενεργοποίηση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η προσωρινή διοίκηση του ΣΕΠΥ, μετά από επιθυμία πολλών μελών του. Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιείται η επιθυμία παρά πολλών μελών του για επανενεργοποίηση και λειτουργία του. Ειδικότερα: ​Κατόπιν σχετικού αιτήματος […]

Την επανενεργοποίηση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η προσωρινή διοίκηση του ΣΕΠΥ, μετά από επιθυμία πολλών μελών του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιείται η επιθυμία παρά πολλών μελών του για επανενεργοποίηση και λειτουργία του.

Ειδικότερα:

​Κατόπιν σχετικού αιτήματος μελών του Συνδέσμου, δια του πληρεξούσιου  δικηγόρου Ηλία Λακουμέντα, εκδόθηκε ή από 17-7-2020 Προσωρινή Διαταγή της Πρόεδρου Πρωτοδικών Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), με την οποία διορίστηκε προσωρινή διοίκηση του Συνδέσμου, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος:​ Ελευθέριος Βούρος

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Λάμπρος Αναστασόπουλος

Ταμίας: Νικόλαος Μπαμπάνας

Ειδικός Γραμματέας: Ανέστης –Γεώργιος Ιντζές

Σύμβουλοι: Ιωάννης Ζησόπουλος, Σωτήριος Ζουμπουλιάς

Θα ακολουθήσουν οι λοιπές απαιτούμενες  νομικές, διοικητικές και οργανωτικές ενέργειες, καθώς και οι εκλογικές διαδικασίες,  προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για τη πλήρη δραστηριοποίηση του Συνδέσμου στους τομείς που αφορούν το επάγγελμα του προπονητή υδατοσφαίρισης και να ξεκινήσουν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς (ΓΓΑ, ΚΟΕ, Διοικήσεις Κολυμβητηρίων κλπ), για συνεργασία και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας, καθώς και για την εκπροσώπηση του Συνδέσμου στις προβλεπόμενες από τον αθλητικό νόμο Επιτροπές (ισοτιμιών διπλωμάτων και πτυχίων κλπ).

Επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση του προσωρινού ΔΣ προτάθηκε ομόφωνα η θέση του «Επίτιμου Προέδρου» του ΣΕΠΥ στον Θεόδωρο Πλατάνου αναγνωρίζοντας την επί πολλά έτη συμβολή του στο Σύνδεσμο των προπονητών καθώς επίσης και η θέση του «Συμβούλου» του ΣΕΠΥ στον Γιάννη Γιαννουρή για την διαρκή του ενεργή συμμετοχή στην ανάδειξη, προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την διαρκή επιμόρφωση των προπονητών Υδατοσφαίρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Σύνδεσμος είναι πάλι εδώ και αναμένει την εγγραφή τους σε αυτόν όλων προπονητών –τριών υδατοσφαίρισης, έτσι ώστε ο φορέας μας να αποκτήσει ευρεία μαζικότητα και ισχυρή φωνή, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχή έκβαση των διεκδικήσεων του και για την επίτευξη των προβλεπομένων στο καταστατικό του σκοπών.

Η προσωρινή διοίκηση του ΣΕΠΥ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Χορτοφαγική διατροφή: 10+1 τροφές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας γευστικότερη

Η χορτοφαγία, δηλαδή η αποχή από την κατανάλωση κρέατος και ψαριών γίνεται ολοένα και συχνότερα τρόπος ζωής πολλών ατόμων στη χώρα μας. Συχνά δημιουργείται το διατροφικό δίλημμα αν, με τη συγκεκριμένη διατροφή, ο οργανισμός στερείται πολύτιμα στοιχεία ή μπορεί να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά. Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς υπάρχουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης, […]

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

05.11.2021 | 14:07

Ράγισμα στο πλευρό ο Μουνάφο

Ο Μουνάφο που αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων με χτύπημα στο πλευρό υπέστη ράγισμα, όπως έδειξε η ακτινογραφία.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:37

«Ο Μελισσανίδης απείλησε τηλεφωνικά τον Καρυπίδη ότι θα τον βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

01.11.2021 | 00:19

Ασύλληπτο γκολ από τον μυθικό Ζλάταν με απευθείας φάουλ [vds]

Με ένα απίθανο φάουλ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν στο 25ο λεπτό του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

31.10.2021 | 23:58