ΕΟΚ: Την Τρίτη 28/9 η συνέντευξη Τύπου του Λιόλιου

ΕΟΚ: Την Τρίτη 28/9 η συνέντευξη Τύπου του Λιόλιου

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για πρώτη φορά έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει από τις 12/9 νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο  που θα παραθέσει τη πρώτη του συνέντευξη τύπου, και ένα ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από τη θέση στην οποία βρισκόταν για δεκαετίες δίνοντας την σκυτάλη στον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00 στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου). Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θα παραθέσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/9 στις 12.00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (γήπεδο ποδοσφαίρου), του ευρύτερου χώρου στον οποίο στεγάζεται η έδρα της Ομοσπονδίας και υπάρχει μια σωστή συνεργασία και σχέση με τους αρμοδίους.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παραστούν, να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού Rapid test 48 ωρών.