ΕΟΚ – Λιόλιος: «Να ενωθούμε ξανά μέσω του μπάσκετ, η Εθνική να μας κάνει περήφανους» [vid]
Ετικέτες: ,

ΕΟΚ – Λιόλιος: «Να ενωθούμε ξανά μέσω του μπάσκετ, η Εθνική να μας κάνει περήφανους» [vid]

 newsroom

  |  26.09.2021 | 22:14

ΕΟΚ – Λιόλιος: Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε για τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (28/09).

Το όραμά του για το μπάσκετ στη χώρα μας στα επόμενα χρόνια αποκάλυψε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως επιθυμεί να δημιουργήσει τις συνθήκες στο μπάσκετ, όπου όλοι θα ενωθούν μέσω αυτού, ενώ υπογράμμισε πως στόχος όλων είναι η Εθνική να καταφέρει μεγάλα πράγματα, κάνοντας όλους στη χώρα μας υπερήφανους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι είναι λίγο πολύ γνωστό το τι θα ειπωθεί την Τρίτη. Ουσιαστικά είναι οι προγραμματικές δηλώσεις, για το τι θα κάνουμε στη θητεία μας. Να γνωρίζουν τα σωματεία τι έχουμε σκοπό να κάνουμε με τα οικονομικά, με το θέμα της διαιτησίας, με το θέμα του προπονητή της Εθνική. Ένα προς ένα θα τα αναλύσουμε. Τα θεωρητικά δεν μου αρέσουν, είμαι πρακτικός άνθρωπος. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν με συγκεκριμένα νούμερα τι πρέπει να κάνουμε.

Το όραμα το δικό μου και όλοι της ομάδας μας είναι να ενωθούμε. Το μπάσκετ είναι κάτι που μας έχει ενώσει. Πρέπει να φέρει ξανά τα παιδιά στο γήπεδο και πρέπει η Εθνική να μας βγάλει ξανά στους δρόμους. Ο στόχος μας είναι η Εθνική ομάδα να μας κάνει περήφανους. Το μπάσκετ ενώνει. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος. Άλλο όραμα, άλλο όνειρο».